Indonesische Avond

De stille kracht, pracht en smaak van de Indonesische keuken

De (stille) kracht ligt in de herhaling. Zeker gaat dit op voor de Indonesische Avond, die elk jaar onder bezielende leiding van Rintse Reitsma gestalte krijgt.

De Indonesische keuken is zeer divers. Indonesië bestaat uit ongeveer 17000 eilanden, waarvan er zo’n 6000 bewoond zijn. Veel eilanden kennen hun eigen recepten, die met specifieke kruiden worden bereid. Zo zijn de gerechten op Sumatra in het algemeen veel pittiger dan op Java. De gerechten van Oost-Java zijn doorgaans wat zoeter van smaak. Daar wordt onder andere ook meer gebruikgemaakt van de Goela Djawa (Javaanse bruine suiker) en Petis (product gemaakt van garnalen).

De diversiteit van de Indonesische keuken werd geserveerd op een uitgebreid buffet. Alle genodigden lieten het zich goed smaken.

Tussen eerste en tweede gang werden de gasten gefêteerd op een prachtig optreden in stijl van het thema van deze Happy Hour Special. De beelden spreken voor zich.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.